Recensies

Hans Borrias van Noord 9 Jachtmakelaars, heeft begin 2017 op een vlotte en correcte manier mijn boot verkocht. Zijn verkoop inspanningen, persoonlijke communicatie en afhandeling van de uiteindelijke verkoop waren prima en ik zou een volgende keer zeker weer zaken met hem doen.

Arie Pronk te IJlst Vita van der Stadt 9.2 m 6 december 2017

In juli hebben wij onze boot verkocht via Noord 9 makelaar. Via en vriend waren wij in contact gekomen met Hans. Ons schip lag al een tijd te koop bij een andere makelaar maar het lukte maar niet om kijkers te krijgen. In een paar maanden kwamen via Hans 3 kijkers. Uiteindelijk is de boot verkocht aan een familie uit de buurt. Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijk aanpak van Hans en zijn kennis van zake van de verkoopmarkt!
Fam. Reijenga Sneek

Cor Reijenga en Akke de Witte Catalina 36 verkocht 15 november 2017

Top-Beratung zum Angebotspreis! Abwicklung war super. Ich habe mehr € bekommen, als ich gedacht
Habe. Die Vermittlungsgebühr hat sich gelohnt!
Vielen Dank, Herr Borrias

Ekkehard Dr. HEINRICH Dehler 28 Succes 1000 5 november 2017

Onze RIB is snel verkocht. Fijn contact met Hans in het hele verkoopproces. Ik kan iedereen deze jachtmakelaar aanraden. Ook voor de verkoop van een RIB.

Nikki RIB 4 november 2017

Prima jachtmakelaar. Boot heeft er maar kort gelegen want hij was binnen 3 weken verkocht voor een goeie prijs. De jachtmakelaar is naar mijn mening een verademing in deze branche. Geen slimme verkooppraatjes maar een eerlijke en nuchtere benadering. Ook de afwikkeling was zeer correct. Wat mij betreft een dikke aanrader!

Hendrik van Veenendaal Elan 333 2 november 2017

Fijne eerste ervaring bij een boot kopen. Hans denk mee en wil een stapje extra doen voor een klant. Flexibel in tijd en altijd bereid om een vraag te beantwoorden.

Aanrader!

A de Jong Hunter 33 2 november 2017

Dit jaar mijn Dehler 29 JV verkocht via Noord9 Jachtmakelaars. Noord9 Jachtmakelaars neemt werkelijk alles uit handen. Als klant maak je je geen zorgen over de staat van de boot tijdens bezichtigingen en je kan er zeker van zijn dat elke bezichtiging wordt gedaan door representatieve en communicatievaardige makelaars.

Hetgeen mij nog het meeste opviel, is de actieve benadering van de internationale markt door Noord9 Jachtmakelaars. Het grootste deel van de bezichtigen kwamen van internationale (potentiele) kopers en daar werd, ook in de opvolging, op professionele wijze mee omgegaan.

Na verkoop van het schip stopt het niet bij Noord9. Ook de aftersales werd uitstekend opgepakt en ik werd als verkopende partij volledig buiten schot gehouden in de laatste afwikkelingen.

Ik kan oprecht Noord9 Jachtmakelaars aanraden aan eenieder.

Joeri Poelmann Dehler 29 JV 2 november 2017

Bij toeval ben ik in contact gekomen met Hans Borrias van Noord9 jachtmakelaars. Ik heb Hans leren kennen als een Watersport mens met kennis van zaken die het belang van zijn klanten hoog in het vaandel heeft en realistische doelen stelt. Ik kan dan ook Noord9 jachtmakelaars van harte aanbevelen!

M. Van den Beld Koopmans 35 30 oktober 2017