Over Noord 9

Noord 9 jachtmakelaars is een jong en enthousiast bedrijf gevestigd in Heeg. Opgericht door Hans Borrias is Noord 9 een jachtmakelaar met een persoonlijke aanpak. Want als u eenmaal besloten heeft uw schip te verkopen wilt u toch graag dat deze de zelfde aandacht en liefde krijgt die u er voor heeft. Dat geldt natuurlijk voor de nieuwe eigenaar, maar in het verkooptraject wilt u ook een betrokken en enthousiaste makelaar.

Hans Borrias: “ Na een stormachtige tijd bij Noord 9, heb ik de stap genomen om een nieuw bedrijf op te starten in Goes (zeeland); ik heb alle lopende zaken in de vertrouwde handen van White Whale Yachtbrokers Noord-Nederland gelegd.”

Enno Dijkstra & Fedde Trinks (White Whale Yachtbrokers Noord-Nederland) “met de overname van Noord 9 Jachtmakelaars kan iedere klant (koper en verkoper) erop vertrouwen dezelfde enthousiasme en betrokkenheid  te krijgen als bij Hans Borrias. Daarnaast kunt u profiteren van het nog uitgebreidere netwerk van White Whale Yachtbrokers.

Noord 9 Jachtmakelaars heeft een eigen verkoophaven aan de oevers van het Heegermeer. In en om de haven zijn ruime faciliteiten aanwezig voor onderhoud, service en (winter)stalling.

Noord 9 Jachtmakelaars is een handelsnaam van White Whale Yachtbrokers Noord-Nederland VoF

Noord9